Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm tarihi görmek

Rüyada ölüm tarihi görmek

Rüyada ölüm tarihi görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihi gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek araba alınacağına, kucaklaşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, dünya malına kavuşulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm tarihini duymak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm tarihi görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments