Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alev alev ateş görmek

Rüyada alev alev ateş görmek

Rüyada alev alev ateş görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada alev alev ateş gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada ateş alevi görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ateş alev görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, ele güne muhtaç olacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Rüyada alev alev ateş görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada alev söndürmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobada alev görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük alev görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada alev görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments