Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş alev görmek

Rüyada ateş alev görmek

Rüyada ateş alev görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada ateş alev gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Rüyada ateş alevi görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ateş alev görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alev alev ateş görmek problemlerinin çözüleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumansız alev görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı alev görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada ocakta alev görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada alev söndürmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, onları rahat ettireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments