Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun öleceğini görmek

Rüyada oğlunun öleceğini görmek

Rüyada oğlunun öleceğini görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, başarı için fırsatların artacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun öleceğini gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı, bilişim, spiritüel başlıklar ya da halkla ilişkilerle ilgili işler ön plana çıkabilir.

Rüyada oğluna sarılmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi yükünün artacağına işaret eder.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada oğlunun namaz kıldığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin biteceğine, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun üşüdüğünü görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu asker olarak görmek kimseye minnet etmeyeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet eder.

Rüyada kendi oğlunu görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun araba kullandığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments