Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahit olmak

Rüyada şahit olmak

Rüyada şahit olmak ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, el açmayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada şahit olmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada şahit gösterilmek gönlündeki gibi sevileceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah şahitliği yapmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, huzursuz olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada şahitlik yapmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğüne şahit olmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada yalancı şahit görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, umutlarının tazeleneceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cinayete şahit olmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada düğün şahidi olmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments