Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün memesini görmek

Rüyada ölünün memesini görmek

Rüyada ölünün memesini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölünün memesini gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Rüyada ölü memesi görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada ölünün memesini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada birinin memesini sıkmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeyi öpmek kazancın daha da artacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada annesinin memesini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının memelerini görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yengenin memesini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments