Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin makas verdiğini görmek

Rüyada birinin makas verdiğini görmek

Rüyada birinin makas verdiğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, saygınlık elde edeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin makas verdiğini gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Rüyada birinin makas verdiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde makas görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada paslı makas görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada elinde makas tutmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllarını makasla kesmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Rüyada makas kırıldığını görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yeni bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş makas görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments