Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aldatırken yakalanmak

Rüyada aldatırken yakalanmak

Rüyada aldatırken yakalanmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aldatırken yakalanmak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada eşini aldatırken yakalanmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işarettir.

Rüyada aldatırken yakalanmak ilim irfan öğreneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada öpüşürken yakalanmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından yakalanmak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada polise yakalandığını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada önlük yakası görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments