Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öpüşürken yakalanmak

Rüyada öpüşürken yakalanmak

Rüyada öpüşürken yakalanmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, sabit geliri olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada öpüşürken yakalanmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada insanı yakarak öldürmek kısmetli bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçüstü yakalanmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kişinin fakirleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annene yakalanmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yakalanmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü günler yaşayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle yakalanmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak iflasın eşiğine geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hasta olacağına işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, mutluluğundan olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments