Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden düştüğünü görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, rütbesinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının köprüden düştüğünü görmek şansının da açık olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek parasının ve canın güvende olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada köprüden düşen birini görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada bir köprünün yıkıldığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments