Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada köprüden düşen birini görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, geleceğine delalet eder.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek ağız tadına kavuşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının köprüden düştüğünü görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, aralarından su sızmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprüden düştüğünü görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan köprü görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments