Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin köpek yediğini görmek

Rüyada birinin köpek yediğini görmek

Rüyada birinin köpek yediğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kimse ile tartışmayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin köpek yediğini gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Rüyada köpeklerin et yediğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek nice noksanlık içinde olduğuna, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments