Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kötü sözler duyulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hep yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kurdun koyunu yediğini görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Rüyada koyuna ot yedirmek sıkıntılarını aşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun eti yediğini görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, her geçen gün sorunların artacağına inanılır.

Rüyada yılanın koyun yediğini görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsü ve köpek görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Rüyada köpek ve koyun görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına inanılır.

Rüyada koyun ve köpek görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments