Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin balık yediğini görmek

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin balık yediğini gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, vefalı bir insan olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek balığının birini yediğini görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada köpek balığı yediğini görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin yavrusunu yediğini görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada köpeği yedirmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments