Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunun yandığını görmek

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Rüyada birinin kolunun yandığını gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işarettir.

Rüyada kolunun yandığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dertlerin sonlanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Rüyada kolun yandığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, zor durumlarda kalacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet eder.

Rüyada kollarının yandığını görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolumun yandığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin evinin yandığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısının yandığını görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun yandığını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments