Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarının yandığını görmek

Rüyada kollarının yandığını görmek

Rüyada kollarının yandığını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, büyük işlere imza atacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kollarının yandığını gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Rüyada kolun yandığını görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kolumun yandığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kişinin afiyette kalacağına işarettir.

Rüyada kolunun yandığını görmek kendini bunu başaracağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, iyi hissedileceğine delalet eder.

Rüyada kollarının yandığını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının yandığını görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kombinin yandığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments