Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda bilezik görmek

Rüyada kolda bilezik görmek

Rüyada kolda bilezik görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda bilezik gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek gerekirse özür dileneceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, ticarette şansının düşeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda bilezik görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda çok bilezik görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments