Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesinde oynamak

Rüyada kına gecesinde oynamak

Rüyada kına gecesinde oynamak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde oynamak gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada kına gecesinde oynamak zenginlik kazanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kına gecemi görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hoş muhabbette olacağına, arif kimselerden sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak hasta ise iyileşeceğine, hastalıklarının azalacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının kına gecesini görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada evde kına gecesi görmek çok hayırlı haberler alacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments