Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karnını doyurmak

Rüyada birinin karnını doyurmak

Rüyada birinin karnını doyurmak rahat bir hayata adım atacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Rüyada ölünün karnını doyurmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada karnını doyurmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments