Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün karnını doyurmak

Rüyada ölünün karnını doyurmak

Rüyada ölünün karnını doyurmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, onlardan fayda göreceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölünün karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada ölünün karnını doyurmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnını doyurmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Rüyada kedinin karnını doyurmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak şansının da açık olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments