Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin karnını doyurmak

Rüyada bebeğin karnını doyurmak

Rüyada bebeğin karnını doyurmak ana baba duası alınacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin karnını doyurmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnını doyurmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün karnını doyurmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments