Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek zarar edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, işyerini kapatacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalettir.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kafa kesilmesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada kafa kesildiğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments