Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafası kesilirken görmek

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin kafası kesilirken gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, duaların kabul olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, bereketli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments