Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin iç çamaşırını görmek

Rüyada birinin iç çamaşırını görmek

Rüyada birinin iç çamaşırını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada birinin iç çamaşırını gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi iç çamaşırı görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırsız gezmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, rahata kavuşmaya inanılır.

Rüyada yeni iç çamaşırı almak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini iç çamaşırıyla görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırla dolaşmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments