Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırıyla kalmak

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada iç çamaşırıyla kalmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu iç çamaşırı görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hediye iç çamaşırı görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırı giydiğini görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Rüyada iç çamaşırı çıkarmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bebek iç çamaşırı görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işlerin ters gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments