Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini iç çamaşırıyla görmek

Rüyada birini iç çamaşırıyla görmek

Rüyada birini iç çamaşırıyla görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, zorlukların biteceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, dertlerinden arınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada iç çamaşırı almak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırlı birini görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı satmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bedeninin şifa bulacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırda kan görmek sorunlarını çözeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk iç çamaşırı görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının günden güne çok artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşır çıkarmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments