Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni iç çamaşırı almak

Rüyada yeni iç çamaşırı almak

Rüyada yeni iç çamaşırı almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yenisinin başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni iç çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada yeni iç çamaşır görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iç çamaşırı almak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni iç çamaşırı görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırla görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı giymek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırıyla namaz kılmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırının olmadığını görmek itibarının ve makamının artacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Rüyada iç çamaşırında böcek görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments