Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek

Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek

Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada birinin hiç konuşmadığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada hiç konuşmadığın birini görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, hayallerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yalnız kalınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek parasının azalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, tüm keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments