Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yardımda bulunacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, itibar edineceğine, mutsuz ve hasta olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, birçok ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin havuzda yüzdüğünü görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalettir.

Rüyada büyük bir havuzda yüzmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, şansın kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments