Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin halı aldığını görmek

Rüyada birinin halı aldığını görmek

Rüyada birinin halı aldığını görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin halı aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Rüyada başkasının halı aldığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada halı satın aldığını görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada halı aldığını görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni halı aldığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada hırsızın halı aldığını görmek çok üzüntü duyulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada birinin halı aldığını görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Rüyada halıya sıçmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada halı toplamak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments