Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni halı aldığını görmek

Rüyada yeni halı aldığını görmek

Rüyada yeni halı aldığını görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalettir.

Rüyada yeni halı aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada yeni halı aldığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı aldığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada birinin halı aldığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının halı aldığını görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada halı satın aldığını görmek hasret gidereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırsızın halı aldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işarettir.

Rüyada eve yeni halı sermek gelirinden yana memnun olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeni halı sermek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments