Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya sıçmak

Rüyada halıya sıçmak

Rüyada halıya sıçmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, çok yorulacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada halıya sıçmak gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada halıya sıçmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada halının üstüne sıçmak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada ishal sıçmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, tövbe etmeden vefata inanılır.

Rüyada odanın ortasına sıçmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada yola sıçmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evine sıçmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına inanılır.

Rüyada dışarı sıçmak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada üzerine sıçmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, spora başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments