Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı aldığını görmek

Rüyada halı aldığını görmek

Rüyada halı aldığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, heveslerinin de azalacağına yorulur.

Rüyada halı aldığını gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada hırsızın halı aldığını görmek ümitlerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada halı satın aldığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, her istediğini elde edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada halı aldığını görmek neşesinin yerine geleceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yeni halı aldığını görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının halı aldığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işarettir.

Rüyada birinin halı aldığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Rüyada halının söküldüğünü görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı almak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments