Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının halı aldığını görmek

Rüyada başkasının halı aldığını görmek

Rüyada başkasının halı aldığını görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının halı aldığını gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada hırsızın halı aldığını görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni halı aldığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı aldığını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birinin halı aldığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başkasının halı aldığını görmek kazancının eksilmeyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı satın aldığını görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Rüyada sabunla halı yıkamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evdeki halıları toplamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments