Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacak istemek

Rüyada alacak istemek

Rüyada alacak istemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada alacak istemek gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Rüyada alacak istemek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada birinden alacağını istemek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada alacağını istemek parasız günler geçireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada alacaklı olmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alacaklarını almak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada alacağını tahsil edememek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada alacağın olan kişiyi görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada alacak ev görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments