Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini yıkadığını görmek

Rüyada birinin elini yıkadığını görmek

Rüyada birinin elini yıkadığını görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elini yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Rüyada eli sabunla yıkamak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, saadetinin yükseleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak ruhlarına mevlit okutacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada elindeki kınayı yıkamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede ellerini yıkamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak kazancının iki kat artacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak onlarla birlikte hareket edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada el yüz yıkamak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada muslukta elini yıkamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments