Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvı sabunla el yıkamak

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak sinirlerinin yıpranacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sıvı sabun içmek işlerinin sarpa saracağına, konforunun artacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sıvı sabun görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet eder.

Rüyada sıvı sabun almak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sıvı sabun görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, rahata ereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments