Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu ellerini yıkamak

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada çamurlu elini yıkamak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elindeki çamuru yıkamak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada elini çamurla yıkamak bolluk ve bereket yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu eli yıkamak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu terlik yıkamak hayırlı bir yuva kurulacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments