Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde yüzük görmek

Rüyada birinin elinde yüzük görmek

Rüyada birinin elinde yüzük görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, ters giden durumların düzeleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Rüyada birinin elinde yüzük gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada başkasının elinde altın yüzük görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine inanılır.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret eder.

Rüyada sağ eline yüzük takmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada eline yüzük takmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eline altın yüzük vermek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde yüzük görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin elinde yüzük görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments