Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elinde yüzük görmek

Rüyada sevgilinin elinde yüzük görmek

Rüyada sevgilinin elinde yüzük görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, zararların günden güne artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde yüzük gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinde yüzük görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde yüzük görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, işsizin iş bulacağına işaret eder.

Rüyada eline altın yüzük takmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Rüyada iki elinde yüzük görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin elinde yüzük görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments