Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline altın yüzük vermek

Rüyada eline altın yüzük vermek

Rüyada eline altın yüzük vermek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada eline altın yüzük vermek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada erkeğin elinde altın yüzük görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak endişelerinin son bulacağına, neşesinin de yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada eline altın yüzük vermek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde altın yüzük görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada elinde altın yüzük görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada başkasının elinde altın yüzük görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eline altın yüzük takmak saygınlığını yitireceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments