Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünü satmak

Rüyada nişan yüzüğünü satmak

Rüyada nişan yüzüğünü satmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok sevileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünü satmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada nişan yüzüğünü satmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü satmak işlerin rast gideceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük satmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada yüzüğünü satmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzüğünü satmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada yüzük satmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzüğü satmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Rüyada tek taş yüzük satmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments