Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kendi nişan yüzüğünü gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada iki nişan yüzüğü görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü kaybetmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak malını ve canını emniyete alacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin nişan yüzüğü görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments