Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde kuran görmek

Rüyada birinin elinde kuran görmek

Rüyada birinin elinde kuran görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada birinin elinde kuran gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada kuranı kerime el basmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak huzur içinde yaşayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kuran yazısı görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ruhunun dinleneceğine yorulur.

Rüyada kuranı elinde tutmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada kuran kitabını eline almak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Rüyada elinde kuranı kerim tutmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el yazması kuran görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments