Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yazması kuran görmek

Rüyada el yazması kuran görmek

Rüyada el yazması kuran görmek kendi bildiğini okuyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada el yazması kuran gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Rüyada el yazması kuran görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada el yazması kitap görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birisine yazma vermek umutlarının yarım kalmayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada yazma kenarı görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazma istemek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, iyiliğe kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada pembe yazma örtmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazma kenarı örmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments