Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arabanın duvara çarptığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına inanılır.

Rüyada arabanın birine çarptığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın çarptığını görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin dünyaya çarptığını görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada çarpan balık görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğuna araba çarptığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments