Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin düğün görmek

Rüyada birinin düğün görmek

Rüyada birinin düğün görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına delalet eder.

Rüyada birinin düğün gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada düğünde evlenmekten vazgeçmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğüne gitmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak sevinçli haberlerin alınacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işarettir.

Rüyada bir evde düğün görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutluluğa ve neşeye tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini düğünde görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada düğünde silah sıkıldığını görmek geçim derdine düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde üzülmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kendi evinde düğün olduğunu görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments