Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evde düğün görmek

Rüyada bir evde düğün görmek

Rüyada bir evde düğün görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir evde düğün gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Rüyada düğün evi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evde düğün görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evde düğün olduğunu görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Rüyada evde düğün yapmak konforunun artacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, dinini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde düğün görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada evlenmiş birinin düğününü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments