Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin dışkısını yediğini gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada birinin dışkısını yediğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hasret giderileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada sığır dışkısı görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını temizlemek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada büyük dışkısını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışkıya dokunmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada kendi dışkısıyla oynamak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments