Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ala yılan görmek

Rüyada ala yılan görmek

Rüyada ala yılan görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada ala yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada ala yılan görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada nefes alamamak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ala keçi görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret eder.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taharet alamamak içebileceğine, iş kaybı yaşayacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada alak suresini okumak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Rüyada abdest alamamak kötü halinden eser kalmayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ala suresi okumak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments